Communicatiemiddelen Cursussen & Trainingen

Categorie Communicatie
Prijs € 295,- tot € 645
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Communicatiemiddelen

Communicatiemiddelen

Het uitwisselen van informatie en het overbrengen van boodschappen noemen we communicatie. Dit kan zowel verbaal als non-verbaal. Communicatiemiddelen worden gebruikt om de boodschap van de zender over te brengen. Je communiceert de hele dag. Niet elke vorm van communicatie loopt altijd even goed: soms heb je een moeizaam gesprek, wordt er niet geluisterd of is de informatie foutief. Een cursus of opleidingen in communicatiemiddelen kan je helpen je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.
Communicatiemiddelen
Plan van aanpak

Inhoud

Deelnemers aan een cursus of opleiding die gerelateerd is aan communicatiemiddelen leren betere gesprekken te voeren, vergaderingen effectiever te maken en worden in hun schriftelijke communicatie bijgespijkerd. Je oefent met het geven van advies en je krijgt inzicht in je eigen communicatieve vaardigheden. Na afloop van de cursus heb je jezelf ontwikkeld op het gebied van (zakelijke) communicatie en kun je de kwaliteit van jouw communicatie verbeteren en anderen beter begrijpen.

Relevantie

De cursus is voornamelijk interessant voor mensen die zichzelf om welke reden dan ook willen ontwikkelen in hun (zakelijke) communicatie. Na de cursus kun je de opgedane kennis toepassen in de praktijk. Zowel binnen het bedrijfsleven als op privé-gebied.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Effectief vergaderen Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
Gesprekstechnieken voor leidinggevenden Summa College 295,-
  Eindhoven
iPad Business College of MultiMedia 395,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.