AOV Middenstand / Startend Ondernemer

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 695,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan AOV Middenstand / Startend Ondernemer

AOV Middenstand / Startend Ondernemer

AOV staat voor Algemene Ondernemers Vaardigheden. De cursus komt voort uit de vereiste vaardigheden die nodig waren om het oorspronkelijke middenstandsdiploma te halen.Het AOV biedt kennis die je nodig hebt als startende ondernemer en behandeld essentiele kernelementen die goed van pas kunnen komen wanneer iemand net een webshop, winkel of andere onderneming is gestart.
AOV Middenstand / Startend Ondernemer
Jonge onderneemster staat voor haar winkelpand

Inhoud

In de cursus AOV Horeca wordt u middels een aantal modules klaargestoomd voor het examen.
Als eerste komt het ondernemingsplan aan bod; u leert waar er allemaal in zo'n plan staat en gaat er zelf, voor uw eigen situatie mee aan de slag. Vervolgens leert u wat er allemaal komt kijken bij de praktische bedrijfsvoering van een horecazaak. Ook leert u hoe u marketing als middels kunt inzetten. Daarna neemt u kennis van de menselijke kant; hoe om te gaan met personeel en organisatie en last but not least is er de financiële kant. Niet alleen het opzetten en bijhouden van een administratie, maar ook budgetteren, calculeren en verzekeringen komen aan bod.

Relevantie

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten of bedrijfsleider zijn in een hotel, restaurant of café. Basiskennis en vaardigheden staan centraal. Het kan verdieping brengen aan bijvoorbeeld de management kennis of kennis brengen aan startende ondernemers.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Leermeester / praktijkopleider ROC Midden Nederland 695,-
  In overleg

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.