WFT Beleggen Cursussen & Trainingen

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 368,- tot € 386
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan WFT Beleggen

WFT Beleggen

Beleggen houdt in dat je investeert in een bedrijf in de hoop dat je hier een zo hoog mogelijk rendement uit te halen. Hoe hoger het rendement is, hoe groter het risico. Beleggen doe je in de vorm van aandelen. Wanneer je een aandeel koopt, koop je een stukje van het bedrijf en krijg je ook een stukje van de winst. Hoe groter je aandeel in het bedrijf, hoe meer je van de winst krijgt. WFT staat voor de Wet Financieel Toezicht en het is dan ook de kunst om te beleggen aan de hand van deze wet. Er zijn veel regels die je in je beleggingen kunnen beperken. Een WFT-belegger adviseert en begeleidt mensen bij hun beleggingen.

Inhoud

Bij een cursus of opleiding tot belegger leer je om in korte tijd succesvol te beleggen. Je leert welke soorten beleggingen er zijn en je leert risicoanalyses te maken en de risicoís te verkleinen. Ook leer je hoe de Wet Financieel Toezicht in elkaar zit en leer je via deze wet te werken. Daarnaast leer je om marktanalyses te maken en leer je hoe je aan informatie komt over de beurs. Je ontwikkelt kennis waarmee je in staat bent op een verantwoorde manier te beleggen.

Relevantie

Een opleiding tot beleggen is voor iedereen die wil leren zijn geld rendabel te beleggen of anderen hierin te adviseren.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Wft Basis (e-learning met examentraining) Onderwijsinstelling 368,-
  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle
Wft Basis (e-learning) Onderwijsinstelling    
 
Wft Basis (klassikaal met examentraining) Onderwijsinstelling 386,-
  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.