Inkoper

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 549,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Inkoper

Inkoper

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het zoeken en bestellen van grondstoffen, producten of diensten in het belang van je bedrijf of organisatie. Je maakt een plan en zoekt informatie op over de aan te kopen producten, diensten of grondstoffen. Vervolgens is het van belang een leverancier te kiezen: welke leverancier levert kwaliteit? Of ga je voor een korte levertermijn? Je gaat in gesprek en onderhandelt over de prijs. Hierbij houd jij in de gaten of de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Uiteindelijk leidt dit tot een contract. Jij bent verantwoordelijk voor het verdere verloop van het inkoopproces, waartoe o.a. administratie en terugkoppeling naar de leverancier behoren.

Inhoud

In de cursus of opleiding probeer jij je te ontwikkelen tot een uitmuntende inkoper. Naast de benodigde basiskennis krijg je inzicht in de verschillende inkoopstrategieën. Je leert herkennen welke strategieën je in bepaalde situaties in kan zetten. Tevens ontwikkel je jezelf op het praktische gebied: hoe maak je goede afspraken met leveranciers en hoe geef je leiding aan het inkoopproces? Er wordt een brede basis gelegd voor jouw toekomst als inkoper.

Relevantie

Je kan als inkoper aan de slag bij winkels, fabrikanten of bij groothandelaren. Wanneer je het leuk vindt om te onderhandelen en strategisch na te denken is een cursus of opleiding in de richting van inkoper een brede basis voor jouw carrière.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Inkoper NHA Thuisstudies 549,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.