PRINCE2 Foundation

Categorie Software en ICT
Prijs € 538,-
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation

PRINCE 2Foundation, of ook wel PRojects IN Controlled Environments genoemd, is een vakgebied dat zich vooral bezighoudt met projectmanagement. PRINCE 2 is een methode die speciaal is ontwikkeld voor de besturing van projecten binnen organisaties. De eerste PRINCE werd vooral gebruikt in de IT-industrie; PRINCE 2 is echter een methode die zowel binnen als buiten de ICT kan worden gebruikt. Het programma staat daarom ook bekend om zijn projectmanagementmethode die bij alle projecten ingezet kan worden. Een PRINCE 2Foundation-specialist is iemand die projecten leidt of ondersteunt. Zij zijn meestal te vinden in PMOs werkzaam als projectleider of projectmedewerker.

Inhoud

Bij een cursus PRINCE 2Foundation, maak je kennis met de verschillende principes op het terrein van projectvormgeving. Zo leer je hoe je PRINCE kan toepassen op het besturen of ondersteunen van projecten. Cursisten maken hierbij gebruik van de basisprincipes, themas en processen van PRINCE2. Subdisciplines die een grote rol spelen bij dit proces zijn o.a. een voortdurende zakelijke rechtvaardiging; het leren van ervaringen; gedefinieerde rollen en verantwoordelijkheden; managen per fase of per uitzondering; productgerichte aanpak en aanpassen van de projectomgeving. De cursus PRINCE 2Foundation is speciaal in het leven geroepen om doelgericht projectmatig te werken en te leren.

Relevantie

Wil je projecten (beter) kunnen leiden of ondersteunen? Dan biedt de cursus PRINCE 2Foundation mogelijk een oplossing. Deze officieel erkende cursus vormt een belangrijke basis voor het projectmatig werken in zowel binnen- als buitenland. Na de cursus ben je in staat projecten succesvol te kunnen opzetten, inhoud te geven en te beheersen.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
PRINCE2 Foundation (English ? exam included) CLS Trainingen 538,-
  hoorn, rijswijk
PRINCE2 Foundation (English via e-learning) CLS Trainingen    
 
PRINCE2 Foundation (inclusief examen) CLS Trainingen 538,-
  amsterdam, eindhoven, hoorn, rijswijk, utrecht
PRINCE2 Foundation (via e-learning) CLS Trainingen    
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.