Technische Bedrijfskunde Cursussen & Trainingen

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 7937,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Technische Bedrijfskunde

Technische Bedrijfskunde

Technische bedrijfskunde is een opleiding met een combinatie van technologie en management. Technische bedrijfskunde houdt zich bezig met systemen en processen in een onderneming en het optimaliseren hiervan. Technische bedrijfskunde heeft raakvlakken met bedrijfseconomie, logistiek, bedrijfsinformatiesystemen, organisatiekunde en bedrijfspsychologie.

Inhoud

De opleiding technische bedrijfskunde leert je het innoveren, verbeteren en het managen van bedrijfsprocessen. Je kijkt met een kritische blik naar bestaande processen en systemen binnen een onderneming. Hierdoor leer je knelpunten herkennen en hoe je deze op kan lossen. Je adviseert het bedrijf over kostenbesparingen en probeert dit ook te realiseren. Hiervoor doe je kennis en inzicht op in deze opleiding en leer je communicatieve vaardigheden. De opgedane kennis wordt direct in de praktijk gebracht bij een werkplek, waardoor een zeer praktijkgerichte insteek mogelijk is.

Relevantie

Technische bedrijfskunde is voor iedereen die technisch inzicht heeft, goed communicatief is aangelegd en iets wil op het gebied van techniek en management.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
HBO-bachelor Technische Bedrijfskunde (Thuisstudie) LOI 7937,-
  Thuisstudie
HBO-bachelor Technische Bedrijfskunde (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 7937,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)