HBO communicatie

Categorie Communicatie
Prijs € 2375,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan HBO communicatie

HBO communicatie

Een opleiding HBO communicatie is al jaren een populaire en brede studie waar inmiddels veel varianten van zijn ontstaan. Denk hierbij aan crossmediacommunicatie, Intercultural Communications Management en media, informatie en communicatie. Deze varianten kunnen het kiezen van de juiste opleiding makkelijker maken. Communicatie is een breed vakgebied, inzetbaar in verschillende sectoren.

Inhoud

Tijdens een opleiding HBO communicatie wordt er aandacht gegeven aan zowel de uitvoering als de strategische, beleidsmatige kant van communicatie. Je gaat de basiskennis en technieken op het gebied van vormgeven, webcontent, fotografie en audiovisuele producties leren. Verder komen er veel verschillende onderwerpen aan bod. Zo leer je veel over bedrijven, het bedrijfsleven en het speelveld waarin communicatie zich begeeft. Ook worden onder andere vakken als interne communicatie, gesprekstechnieken en presenteren behandeld.

Relevantie

Een opleiding HBO communicatie is geschikt voor iedereen die zich op het gebied van communicatie vanuit een breed perspectief wil ontwikkelen. Een opleiding is interessant voor bijvoorbeeld (marketing)communicatiemedewerkers, contentmakers of publicrelationsmedewerkers.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
JAARCURSUS GRAFISCHE VORMGEVING – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 2375,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.