Bediening

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 100,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bediening

Bediening

Wanneer je werkt in de bediening ben je niet alleen druk met het ‘bedienen’ zelf. Ook de voorbereiding zoals het dekken van de tafel en het klaarleggen van benodigde attributen behoort tot je takenpakket. Wanneer gasten binnen komen ben jij de persoon die ze begeleidt naar hun tafel en de eerste bestelling opneemt. Soms weten gasten niet zo goed wat ze willen eten of drinken. Als medewerker in de bediening heb je voldoende productkennis om de klant te kunnen adviseren. Je geeft de bestellingen door aan de keuken en/of de barmedewerkers en wanneer een bestelling gereed is zorg jij er voor dat deze snel bij de juiste gasten terechtkomt. Tevens draag je zorg voor betalingen, het overdragen van gelden en zal je moeten helpen bij het afruimen en de schoonmaak.
Bediening
Serveerster brengt eten naar tafel

Inhoud

Bij een cursus of opleiding in de bediening leer je hoe je met klanten om moet gaan. Door in de praktijk te ervaren hoe het er aan toe gaat in een horecagelegenheid ontwikkel je jezelf tot een uitstekende bediende. Je zal ook te maken krijgen met theorie: hierin zal specifieke vakkennis naar voren komen. Door de geleerde theorie toe te passen in de praktijk maak je een goede ontwikkeling door als bediende.

Relevantie

Wanneer je geïnteresseerd bent in de horeca en het leuk vindt om gasten te helpen is een cursus of opleiding in de bediening een aanrader. Het is een opstap voor beginnende horeca medewerkers en biedt goed inzicht in het werkveld en de taken die hierbij horen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basis wijntraining, niveau SVH wijn 2 ROC Midden Nederland 100,-
  Newtonbaan Nieuwegein

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.