Salesmanagement Cursussen & Trainingen

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 2030,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Salesmanagement

Salesmanagement

Met salesmanagement wordt gedoeld op de verkoopactiviteiten van een bedrijf. Het gaat om de praktische toepassing van verkooptechnieken om producten en diensten te verkopen, of nieuwe klanten binnen te halen. Het doel is om de omzet van de verkoop te verhogen van een bedrijf. Bij salesmanagement worden er doelstellingen en plannen gemaakt om dit te realiseren. Aan het hoofd van een salesteam staat de salesmanager die de algemene leiding heeft. Verwante functies zijn accountmanager, commercieel medewerker binnen- en buitendienst en sales consultant.
Salesmanagement
Salesmanagers in vergadering

Inhoud

Bij een opleiding in salesmanagement leer je de fijne kneepjes van het vak. Er zijn specifieke competenties die je moet bezitten om succesvol te worden in een salesfunctie. Je moet goed van het woord kunnen en niet bang zijn om te presenteren. Ook moet je commercieel ingesteld zijn en veel overtuigingskracht bezitten. Je moet immers producten kunnen verkopen of nieuwe klanten winnen. Hoe je dit op een goede manier doet leer je tijdens een opleiding of cursus binnen de salesmanagement.

Relevantie

Deze opleiding is geschikt voor mensen die commercieel ingesteld zijn, een open persoonlijkheid hebben en overtuigingskracht hebben. Het is een cursus die veel verschil kan maken voor ondernemingen en goed van pas komt binnen het bedrijfsleven.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified GDPR Practitioner Training Course IT Governance 2030,-  
  Amsterdam, Dublin (In-House)

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.