Acteren

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 377,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Acteren

Acteren

Acteren is ook wel toneelspelen. Het doen alsof en een rol op je nemen van een andere persoon. Wanneer jij acteert, doe jij je voor als een ander. De kunst bij het acteren is het publiek te weten overtuigen dat jij iemand anders bent om een goed verhaal te kunnen laten zien en te vertellen. Acteren op professioneel gebied is voor veel mensen een droom en dagelijks zijn er talloze acteurs te zien op de TV en op het witte doek die verschillende verhalen naar ons toebrengen en hierbij acteren.

Inhoud

Een cursus acteren kan zich op verschillende onderwerpen richten, zoals de kunst van het acteerwerk of het verbeteren van vaardigheden die helpen bij het acteren. Improvisatie en het schrijven van stukken hebben allemaal te maken met acteren en tijdens een cursus wordt er volledige aandacht gericht op jouw spel en hoe jij dit zo goed mogelijk neer kunt zetten.

Relevantie

Een cursus acteren kan voor iedereen op zoek naar een hobby zeer geschikt zijn. Het is tevens een relevante cursus voor personen die graag verder willen gaan met acteren en dit professioneel zouden willen oppakken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Drama Thuiscursus.nl 377,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.