Competentiemanagement

Categorie HR en Organisatie
Prijs € 3480,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Competentiemanagement

Competentiemanagement

Een competentie is een talent, een vermogen om een taak zo effectief mogelijk uit te voeren en problemen op te lossen. Bij competentiemanagement draait alles om een goede combinatie tussen mens en organisatie: de juiste mens moet op de goede plek komen. Competentiemanagement betekent dat in kaart gebracht wordt welke competenties aanwezig zijn en welke competenties nodig zijn om de doelstellingen van een bedrijf te halen. Het is ook mogelijk om competenties te ontwikkelen of te coachen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat werknemers zo hun werk nog beter doen en het bedrijf groeit. Weet je als leidinggevende wat de competenties van je werknemers zijn, dan kun je medewerkers verantwoord laten doorstromen naar nieuwe functies, maar ook de juiste nieuwe werknemers aannemen.

Inhoud

Het aanbod van cursussen en opleidingen op dit gebied is zeer divers. Zo is het mogelijk om een cursus competentiemanagement te doen die je kan helpen competenties van anderen in kaart te brengen en te verbeteren, maar kun je ook werken aan de ontwikkeling van je eigen competenties. Je kunt bijvoorbeeld een workshop slechtnieuwsgesprekken volgen, speedreading, projectmanagement of persoonlijke effectiviteit.

Relevantie

Wil jij meer weten over hoe je medewerkers het beste kunt coachen en hun comptenties optimaal kunt laten benutten? Dan is het interessant een opleiding of cursus gericht op competentiemanagement op te pakken. Ook wanneer je je eigen competenties onder de loep wilt nemen en te ontekken waarop je jouw eigen prestaties kunt verbeteren kun je een cursus of opleiding Competentiemanagement volgen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Talent Management en in de (HR) praktijk IMF Academy (International Management Forum) 3480,-
  Centraal in het land
Talent Management in de (HR) praktijk IMF Academy (International Management Forum) 3480,-
  Centraal in het land

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.