Advocatuur Cursussen & Trainingen

Categorie Juridisch
Prijs € 4980,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Advocatuur

Advocatuur

Advocatuur is een bijzonder vak en beroep. Het vergt veel tijd om de wet te leren toe passen in het dagelijkse leven en het recht. Als advocaat sta jij tot de beschikking van je clint, die advies nodig kan hebben en daarnaast verdediging nog kan hebben. Een advocaat staat iemand niet alleen bij in de rechtszaal, dit kan ook hierbij buiten door bijvoorbeeld een adviserende rol aan ten nemen binnen een bepaald rechtsgebied.

Inhoud

Tijdens de cursus leer jij alles over de kennis en aspecten die komen kijken bij advocatuur. Wat is er belangrijk om te weten en welke kennis is er nodig om zover te komen als advocaat? Daarnaast worden onderwerpen zoals de adviserende rol en de rol in de rechtbank besproken. De rol van een advocaat hierbuiten kan ook worden behandeld, als de rol bijvoorbeeld zich afspeelt in het bedrijfsleven.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen die zich wil verdiepen in het recht en de advocatuur. Dit kan als ontwikkeling binnen je huidige beroep zijn of een andere vorm van zelfontwikkeling. Voor iedereen met een interesse in het recht en de macht van wetten is het een interessante cursus.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified Anti-Corruption Manager (CACM) International Management Forum 4980,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.