Cursus & Training Direct Marketing

Categorie Marketing en Sales
Prijs onbekend
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Direct marketing

Onderwerp

Bij Direct Marketing wordt de (potentiŽle) klant persoonlijk en direct benaderd. Dit kan bijvoorbeeld per telefoon, of e-mail, maar ook via een dagblad, of radio en tv, zolang de boodschap maar direct is. Het doel van Direct Marketing is, inzicht te verkrijgen in het gedrag en wensen van de klant, om zo precies in te spelen op de behoeften van de klant. Een belangrijk kenmerk van Direct Marketing is dat het interactief is, de klant wordt immers persoonlijk benaderd. Daarnaast is het gevolg van je actie direct meetbaar. Bij de cursus Direct Marketing leer je strategieŽn om deze directe benadering effectief toe te passen.
Direct marketing
Marketeer bezig met brainstormen

Inhoud

De cursus Direct Marketing is voor een groot deel praktijkgericht. Er worden diverse voorbeelden uit de praktijk besproken en uitgewerkt. Hierbij gaat het erom dat je de juiste doelstelling en bijbehorende strategie weet te toe te passen. Alles staat in het teken van het juiste contact leggen met de doelgroep. Het spreekt vanzelf dat communicatie van essentieel belang is voor Direct Marketing. Direct Marketing wordt daarom ook wel Dialoogmarketing genoemd. Hier zal dan ook heel veel aandacht voor zijn tijdens de cursus. Verder leer je om klantgegevens te analyseren, zodat je direct kunt inspelen op de behoefte van de klant en hoe je onderzoek kunt doen naar de behoeften van je potentiele klanten.

Relevantie

De cursus is geschikt voor iedereen die geÔnteresseerd, of werkzaam is in een beroep waar Direct marketing van belang is. Je met hierbij denken aan beroepen als: verkoopmedewerker, vertegenwoordiger en sales manager. Ook voor ondernemers die in hun organisatie meer willen doen met Direct Management is deze cursus zeer geschikt. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Het is wel handig als je werkzaam bent, of ervaring hebt in de verkoopbranche.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Minor Marketing Management HBO Nederland    
  Amsterdam, Arnhem, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Weert

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.