Indoor Cycling Instructor

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 365,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Indoor Cycling Instructor

Indoor Cycling Instructor

Indoor Cycling, ook wel spinning genoemd, is het fietsen op een speciale spinningfiets. Vaak doet men aan indoor cycling bij fitnesscentra. Spinning is enorm inspannend, maar ontzettend goed voor je uithoudingsvermogen en conditie. De indoor cycling instructor, ofwel de spinning docent, geeft je allerlei instructies om te kunnen spinnen op je eigen niveau.
Indoor Cycling Instructor
Indoor cycling ruimte

Inhoud

In de opleiding Indoor Cycling Instructor word jij klaargestoomd om mensen op een veilige en juiste manier te laten bewegen. Je helpt de deelnemers hun doelstellingen te halen, om bijvoorbeeld hun uithoudingsvermogen te verbeteren. Je leert om mensen gemotiveerd te laten sporten en dat iedereen prettig en verantwoord aan het spinnen deel kan nemen. In de cursus leer je onder andere over anatomie, belasting, belastbaarheid, blessures, lesgeven, maar ook fietsafstellingen en het gebruik van muziek. Je kunt deelnemers de basistechnieken aanleren, en vervolgens de gevorderde technieken. Na het volgen van deze cursus ben je klaar om voor de groep te staan en les te geven in het indoor cyclen.

Relevantie

De cursus Indoor Cycling Instructor is voor iedereen die affiniteit heeft met spinning en hier graag les in wil (gaan) geven.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Power cycling A EFAA Opleidingen 365,-
  Barendrecht
Power cycling B EFAA Opleidingen 365,-
  Barendrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.